afscheid Expeditie 

Aankondiging afscheidsborrel

Het gaat gebeuren we gaan op reis, EINDELIJK!

Op 12 mei hebben we onze afscheidsborrel. Jullie zijn welkom!

De borrel is natuurlijk bij onze rode expeditie vrachtwagen, zodat je die kan bekijken. Wij zorgen voor een basis aan drinken en eten en vragen je om zelf ook iets mee te nemen, zodat we zeker weten dat er genoeg is.

Ook kun je een rondleiding krijgen en de plek zien waar wij onze grote klus de afgelopen jaren hebben geklaard. Want wat een werk was het, daar hebben we ons flink op verkeken! Door de deskundige hulp van De Openbare Werkplaats, Danderzei, Vecht Metaal en vele anderen is het ons gelukt. Of beter is het Edgar gelukt want die heeft het merendeel van het werk gedaan!

We hoeven geen afscheidscadeaus, maar je mag wel iets in ons fondsenpotje stoppen als je dat niet kan laten. Wat we daar mee gaan doen dan laten we je weten…. In ieder geval doemt er al een studietoelage op voor een jonge student.

Carolien & Edgar

Op followthereddot.nl kun je onze reis volgen.

Related posts

One Thought to “Aankondiging afscheidsborrel”

  1. jan

    Afscheidsborrel was erg leuk……en prachtig campertje! wow

Comments are closed.

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )