Expeditie Italia 

Op droomlocatie

Het is waar, het is een echte belle villa waar we samen met goede vrienden een week mogen verblijven. Het zwembad is goddelijk en we weten er een echte draai aan te geven. De pizzaoven en de barbecue voorzien ons van zalige maaltijden en de natuurlijke ijszaak van ongelooflijk lekker ijs. Het is een enorme topper deze week vol plezier.

Het zwembad lijkt een klein rondje, maar heeft een enorme potentie. Door met zijn allen rond te lopen komt er een enorme swing opgang. We jutten elkaar op om het steeds sneller te laten draaien en dan ineens draaien we om en proberen we tegen de enorme beweging van het water in te lopen. Grijns dat valt helemaal niet mee, maar gaaf is het wel. We hebben er enorm veel lol om.

Zelf blijf ik na een keer, met de hechtingen die toch wat lijken te ontsteken, aan de kant staan en behelp me met koude douches. Goed herstel gaat boven het genot uit. Maar wat is het toch een groot plezier om met echte vrienden te verblijven, waarbij je thuis bent, jezelf kan zijn en aan goede gesprekken geen gebrek is.

Straffe helling

In Vallefoglia vinden we de villa na een straf aflopende weg, die we na een flinke inspectie te voet toch nemen. Tom op het dak zorgt dat de takken van de overhangende bomen niet blijven haken achter het dakrek en Edgar aan het stuur houdt het volume in bedwang zodat we veilig beneden aankomen. Dat de weg echt straf was bemerkten we bij vertrek toen de 4×4 ingeschakeld moest worden om de doorgaande weg weer te bereiken. Oef met een zucht en een steun bereikten we de weg om onze weg te vervolgen.

Ook villa Celeste is geweldig, helemaal hand gemaakt door de familie, de liefde is zichtbaar. Een fotoboek laat de familieband en het hele proces en alle werkzaamheden zien, indrukwekkend.

We genieten volop van oude stadjes, shoppen, strandleven en elkaar. Om niet te vergeten de echte disco familiaire. We streamen de favoriete muziek en zetten hem op het dansen.

 

Related posts

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )