Deutschland Expeditie Italia 

Feltre

In Feltre worden we hartelijk ontvangen door de lokale club, die in een geweldig clubgebouw in de vorm van een delta mag bivakkeren. De transitbusjes staan klaar om ons de berg op te rijden. Na de landing staan de biertjes koud en de stoelen klaar om te chillen. Het volleybalnet is gespannen als je nog wat energie kwijt wilt. Kortom hartelijk welkom!

Boven op de berg komen we oude bekenden tegen. We maken een paar dagen heerlijke vluchten. In wisselende tweetallen verkennen we de omgeving in alle richtingen. Door het lage wolkenplafond is het flink plannen en hard werken om niet in de wolken terecht te komen. Het is een mooi spel. Daphne maakte er nog een mooi filmpje van, hier te zien.

Aan het eind van de week is het voor ons tijd om weer naar het Noorden te reizen. Met een snik en een diepe zucht nemen we afscheid en gaan huiswaarts. Nou ja niet zonder even langs Welschenhausen te gaan, natuurlijk! Het was een heerlijke korte break!

 

Related posts

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )