Haven 't Verloreneind verbouwing Verloreneind 

Gelukkig in de Beemster

Door alle Corona perikelen zou je zomaar vergeten hoe mooi je woont. Totdat je vroeg uit de veren moet en van de ene verwondering in de andere valt, wat is het hier mooi! Ik was het bijna een beetje vergeten…

Het is nog even bikkelen in de woonboot, alhoewel dat natuurlijk behoorlijk luxueus is na het gekampeer in huis. Vooral in de ochtend is het berekoud in de slaapkamer. Het liefst blijf je net zo lang in bed liggen tot dat het lekker opgewarmd is, maar ja wie gaat de kachel dan aanzetten. Dus ik pak al mijn moed samen en hopla deken aan de kant. BRRRR snel aankleden, tas pakken en hup de auto in. Als ik de voordeur opendoe val ik van de ene verbazing in de andere. Wat is het mooi buiten, dat licht, die mist wat een geweldige combinatie, wauh.

Verwondering en verbazing wat fijn dat jullie er weer zijn. Je zou het zomaar vergeten in het dagelijkse buffelen en zaken voor elkaar krijgen.

Onderweg naar werk gaat vandaag ook niet zo snel, moet het toch even vastleggen en her een der een mooi plaatje schieten. Zoveel moois dat moet wel een mooi 2022 gaan worden.

Iedereen veel Verloreneindjes ;), verwonderingen en verbazingen in 2022 gewenst!

 

Related posts

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )