aankoop Expeditie 

Liefde op het eerste gezicht

16 augustus 2012

We rijden terug naar huis vanuit Oostenrijk. Het weer zit mee niet te warm niet te koud en weinig files. Dit jaar moesten we in en rond de schoolvakantie op pad. Dat leverde op de heenweg een lange file op de route de soleil op. ‘Dat doen we volgend jaar niet nog een keer’. Het was weer een heerlijk rondje Alpen. Super gevlogen op geweldige plekken en vele inspirerende mensen ontmoet. In de slipstream van de vakantie bezoeken we meestal Nico. Genietend van het leven op zijn boerderij in verbouwing. We nemen onderweg boodschappen mee en gaan lekker fikkie stoken aan de rand van zijn vallei.

?
Onderweg naar huis gaat het er hard aan toe: ‘ik wil echt camper met een groter bed ik slaap opgevouwen in jouw T4.’ Tsja wat wil je met bijna twee meter lengte samen in een bed van 1.20 breed en 1,80 lang.? ‘We gaan toch echt niet zo’n enorme lelijke witte camperbak aanschaffen daar wordt ik niet blij van’. Roep ik terug over het geluid van de motor heen. ‘Ja daar heb je gelijk in’. We rijden ondertussen ten hoogte van Luxemburg door Duitsland. We gaan van de snelweg af om een broodje te gaan kopen. We rijden langs een meertje. Bij Losheim am See vinden we een geweldige Duitse patisserie met top gebak en broodjes.

Als we weer wegrijden zien we om de hoek ineens een terrein met brandweertrucks in allerlei vormen en maten. Ohhhhhhhhhhh kijken. We klimmen over het hek en bekijken de wagens. We gaan snel nog een keer terug. De mooiste is van Mercedes Benz LA 911 daar zijn we het al snel over eens. Een ruime voorkamer geschikt als woonkamer en een achter cabine geschikt voor een compacte slaapkamer, douche en keuken.

Het duurt niet lang voordat we terug zijn en op 28 september ‘onze rooie bolneus’ na een stevige onderhandeling kopen. Op 21 oktober halen we je op!

Related posts

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )