Verloreneind 

Een bijzonder rondje van de zaak!

Wat een dag! Vandaag stonden we samen in een werkbakkie en kregen een rondje van de zaak boven de zaak letterlijk! Het uitzicht was fenomenaal!

Een vliegende caravan

Toen de twee grote kraanwagens kwamen aanrijden werd ik al blij. E?n vind ik kraanwagens enorm indrukwekkend en stoer. En daarbij wordt vandaag eindelijk de grote stacaravan uit de achtertuin gehaald, driewerf HOERA. Met zorg werd de kraan ge?nstaleerd en werden de balken en heftouwen over het huis gebracht en onder de caravan aangebracht. Daarna begon het echte werk het heffen. Dat begon al helemaal goed ik mocht plaatsnemen op de stoel van de kraanchauffeur en onder begeleiding de caravan van de grond tillen, yes spannend!

Zo belande de caravan aan de voorzijde waar hij op een dieplader vervoerd kan worden naar een nieuwe bestemming. Als je nog een stacaravan zoekt met twee slaapkamers, een woonkamer met keuken, een aparte WC en een aparte doucheruimte meldt je!

Een rondje van de zaak!

Vervolgens hebben Edgar en Maurice met het werkbakkie de Amstel reclameborden van de gevel gehaald, die hingen te hoog om met een ladder te kunnen verwijderen. Toen dat klaar was werden we verzocht samen in het werkbakkie te stappen en werden we omhoog gebracht naar 50 meter. Wauh wat een geweldig uitzicht.

Als we recht omlaag kijken kan je goed zien dat we druk aan het verbouwen zijn. Overal om het huis liggen onderdelen en bouwmateriaal.

Helemaal boven zien we overal het blauwe water en de groene velden, schitterend. We kunnen helemaal over Spijkerboor richting het Alkmaardermeer kijken. Zien de haven met verderop de Rijp. De bloeiende bollen in de Beemsterweilanden. Het Amsterdamse kanaal richting Purmerend. Ineens schieten de koeien van de buren al huppelend de stal uit de weide in wat een perfecte timing.

We hebben genoten en mooie filmpjes gemaakt. Super dank mannen van C&P het was geweldig!

 

Related posts

2 Thoughts to “Een bijzonder rondje van de zaak!”

  1. Ja die komt bij ons langs dat is de waterweg die van Linkes naar rechts loopt op de hoofdfoto.

Comments are closed.

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )