The blue dot

De band van ons ‘zusterhood’ smeden we tijdens onze tocht buiten. We lopen van jouw roots naar de mijne. We ontdekken elkaar en onszelf en blijken meer gemeen te hebben dan we ooit van te voren hadden kunnen bedenken.

We lopen in de sporen van Maarten van Rossum het afwisselende LAW4 pad gemarkeerd met wit-rode stickers. Het loopt van Den Bosch naar Ommen en volgt de sporen van de Gelderse ridders. Wie was Maarten roofridder of competent legeraanvoerder van Gelre en held of beide? In die tijd waren de verschillen niet zo groot. Het pad loopt door verschillende natuurgebieden. Eerst wandelen we door het uitgebreide rivierengebied van de Maas, Waal en de Rijn en passeren we de karakteristieke dorpen met hun vele fruitbomen van het land van Maas en Waal en de Betuwe. Door jouw roots bij de geweldige uiterwaarden en rivieren.

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )