Expeditie Spain 

We vliegen!

We genieten volop zijn alweer weken in Algodonales en vliegen bijna elke dag, hiha heerlijk! Het was ook nog carnaval. Blue gaat goed en de griep begint te wijken.

Parapenten

Algodonales is het vliegparadijs van Andalucia. Ondertussen hebben we de meeste stekken in de buurt (Poniente, Levante, Montellano) al bevlogen en al verschillende overlandvluchten gemaakt. Het groepje piloten met wie we vliegen varieert. Duitsers, Engelsen, Schotten, Belgen, Zwitsers, Oostenrijkers allemaal ontvluchten we de kou. Het is vooral heel gezellig met kampvuren, BBQ’s en terrasbezoeken. CIVA, Gore, Jezus en Adriaan verzorgen het vervoer uitstekend. Je bent amper geland en er staat alweer een busje klaar, heerlijk. Het geeft wel hilariteit als je over de radio hoort dat Jezus je komt ophalen.

Blue

Het gaat goed met Blue we laten haar dagelijks uit. Ze eet goed, maakt behoorlijke wandelingen en graaft zich graag in een berg gras in. We moeten haar in de gaten houden, ondanks haar kleur ben je haar zo kwijt. Langzamerhand verrijken we onze kennis over schildpadden. Gisteren kreeg ze nog een warme douche. Een van de medepiloten vaart op 1 maart naar de UK en neemt haar mee, zodat ze sneller op haar eindbestemming aankomt, top!

De griep is nog steeds niet vertrokken en blijkt erg hardnekkig. De koorts is weg maar we hoesten nog flink. Op de camping hebben al een aantal piloten ook de griep, maar dat is een andere versie. We blijven uit hun buurt!

Carnaval

De afgelopen dagen hebben we carnaval gevierd. Dat is nogal een belevenis in het dorp. Jong en oud door elkaar viert mee. De mensen zijn dagenlang echt super goed verkleed. We vermaken ons prima.

Related posts

Array ( [marginTop] => 100 [pageid] => @FollowTheRedDot [alignment] => left [width] => 292 [height] => 300 [color_scheme] => light [header] => header [footer] => footer [border] => true [scrollbar] => scrollbar [linkcolor] => #2EA2CC )